Minden, ami a lézeres látásjavítással kapcsolatos

Lézeres látásjavítás

Lézeres látásjavítás

Amennyi ideig ezt olvasod, akár a látásod is megjavulhatna

2021. július 23. - éleslátás

Természetesen nincs szó csodáról. A szemet is „műtik”, de a látásjavító műtéteknek köze sincs az altatásos, műtőasztalon fekvős, törlést kérős, 6 specialista sebész kíséretében zajló, több órás műtétekhez. Egy lézeres szemműtét érdemi részét ma olyan gyorsan lezongorázzák, hogy mire te ennek a bejegyzésnek a végére érsz, valaki már nyúlhatna is a szemüvegéért, hogy jó messzire hajítsa.

depositphotos_80311166_original.jpg

Ön is tart egy kicsit a lézeres szemműtéttől? Még akkor is, ha nem fáj? Még akkor is, ha nem is érnek a szeméhez? Még akkor is, ha már másnap olyan élesen láthatna mint a sas? És ha megtudja, hogy csak 5 percig tart az egész lézerkezelés?

Nem túlzás, bizonyos látásjavító eljárások nem tartanak tovább 3-4 percnél. Mi az a 3 perc? Ennél még a buszmegállóban is többet ácsorgunk. Nagyjából ennyi időbe telik elmosogatni vacsora után, ennyi ideig bámulunk magunk elé az ágyban reggel, ennyi idő, mire a munkahelyen letesszük a kabátot és bekapcsoljuk a gépet. Aztán előbb-utóbb úgyis közösségi médiaolvasásba torkollik a netezés. Tudta, hogy az átlagos magyar felhasználó naponta több órát tölt el Facebookon, Tik-Tokon, Instagramon?

A naponta Facebookon, Tik-Tokon eltöltött idő alatt akár 30-szor, 40-szer is megműttethetnénk a szemünket.

Az időnk nagyon értékes, és a lézeres látásjavító módszerek alkalmazkodtak ehhez a tényhez. Nem kell napokra befeküdni a kórházba, nem kell más „betegekkel” együtt lábadozni, és ha lehet olvan eljárást választani, amelynél akár már másnap munkába is állhatunk. Persze ezt nem lehet mindenkinek előre garantálni, de több olyan lézeres eljárás is van (FEMTO), ahol elképzelhető a másnapi munka is.

Ki tud még egy olyan műtétet mutatni, ami megfelel ezeknek a kitételeknek? Na ugye.

fotosearch_k9602104.jpg

Ismerjük a „bárcsak mielőbb túllennék rajta” és az „aj, bárcsak ellátnék odáig” érzést? Ha Ön gyakran tapasztalja ezt az érzést, akkor készüljön, mert lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek visszaadják az éles látását, amíg a lakosság nagy része elolvas 3 Facebook-bejegyzést, és megfogalmaz egy velős kommentet.

Nagyon sok embernek vették már ki a manduláját gyerekkorában. A legtöbbjüknek be is kellett feküdni, valószínűleg féltek, és még lehet, hogy fájt is nekik és mégis rengetegen átestek ezen. A lézeres látásjavítás nem fáj, nem okoz kellemetlenséget, pár perc alatt kész, és gyorsan megszabadít a szemüveg meg a kontaktlencse átkától. Önnek van 3 perce a szemei egészségére? 

A bejegyzés trackback címe:

https://lezereslatasjavitas.blog.hu/api/trackback/id/tr5413593905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása